Братът на известния български актьор Димитър Рачков – Петър, е

...
 Братът на известния български актьор Димитър Рачков – Петър, е
Коментари Харесай

Братът на Рачков помля полицейска кола, арестуваха го

 

Братът на известния български артист Димитър Рачков – Петър, е задържан преди минути край Дебелт, откакто блъсна автомобил на Жандармерия с колата си, оповестява Флагман.бг, като се базира на свои източници.

Бургазлията е бил с лек автомобил Ауди с изтекла регистрация; без шофьорска брошура, когато по пътя сред Бургас и Дебелт забелязал полицейска кола. С цел да осуети идната инспекция и да се измъкне за следващ път от правораздаването Рачков опитал да направи маневра, само че вместо да избяга, блъснал служебната полицейска кола.

Няколко секунди по-късно той е изведен от автомобила и прострян по очи на земята и закопчан с белезници. Щетите по полицейската кола са съществени.

В момента Петър Рачков е с условна присъда откакто бе хванат да продава пико. През последните месеци името на бургазлията бе изчезнало от престъпните летописи и човек можеше да си намерения, че към този момент се е кротнал.

Припомняме, че най-фрапиращият случай в досието му е от 2017 година, когато бе задържан с още двама в автомобил, препълнен със синтетична дрога и принадлежности за производството й. През 2019 година той бе закопчан пред дома си в жк „ Възраждане ”, а при претършуване на жилището му служителите на реда откриха три запалки Clipper, натъпкани с дози метамфетамин.

При последвалия по-късно обиск в помпената станция в с. Черни връх, където Петър публично работи, беше открита нарколаборатория. Тогава събраните доказателства не съумяха да потвърдят, че опиатите са негови и той се размина без обвиняване по случая.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР